Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

"Als je de modelwoning binnenloopt, zie je meteen: dit is iets héél bijzonders.”

Joost Luiten - Progolfer

Landgoed Bergvliet voelt zo vertrouwd, dat het lijkt of hij er al tien jaar rondloopt, zegt Nederlands hoogst gekwalificeerde golfer, Joost Luiten. Toch kwam de nummer 68 op de wereldranglijst er pas vorig jaar voor het eerst. Dat beviel hem zo goed dat hij besloot drie vakantievilla’s te kopen.

Albatros 

Samen met zijn vader is Joost altijd op zoek naar goede investeringen. “Ik ben echt een gevoelsmens, dus we kijken vooral naar: past het bij ons? Het gevoel moet gewoon goed zijn. Toen ik voor het eerst kennis maakte met Bergvliet Villa’s sprak het ons meteen aan. Met tachtig vakantiewoningen is het park kleinschalig en knus. Het landgoed is supermooi en dan komt er ook nog eens een geweldig wellness resort: de meest luxe spa van Europa. Dat zijn dingen die zorgen dat het vakantiepark z’n rendement behoudt.”

Kleinschalig vakantiepark 

Veel tijd om zelf in een van zijn Bergvliet Villa’s op vakantie te gaan, heeft Joost niet. “Ik zit het grootste deel van het jaar in het buitenland. Als ik niet op toernooi ben, vind ik het heerlijk om thuis te zijn. Daarom is het ook zo fijn dat de verhuur goed geregeld is via ResortNet. Ik ben nu eenmaal niet vaak in de buurt. Zij verzorgen alles voor me, van de boeking tot de schoonmaak.” Ook over de bezetting van zijn vakantiehuisjes maakt Nederlands beste golfer zich geen zorgen. “De leisure-markt zit in de lift. Vooral de echt mooie vakantievilla’s zoals deze. Daar is veel behoefte aan.”

 

“We hadden meteen een goed gevoel bij de mensen van Landgoed Bergvliet.  De eigenaren zitten zelf op de maaier, en hun familie werkt mee in het park.”

 

Van horeca tot golfbaan 

Toch zijn de goede vooruitzichten op rendement niet het belangrijkste voor vader en zoon Luiten. “Wat voor ons de doorslag gaf? We hadden meteen een goed gevoel bij de mensen van Landgoed Bergvliet. De eigenaren zitten zelf op de maaier, en hun familie werkt mee in het park. Ze houden alles in eigen beheer, van de horeca tot de golfbaan. Ze gaan hier echt voor het hoogst haalbare. Dat doe ik zelf ook in mijn sport, dus dat klikt gewoon.”

Albatros