Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Onze villa's

Verblijf in een droomvilla

De Bergvliet Villa’s luisteren naar de namen Birdie (4-persoons), Eagle (8-persoons) en Albatros (12-persoons). Elke villa beschikt over een ruime entreehal van waaruit de slaapkamers en de woonkamer met open keuken toegankelijk zijn. Buiten vindt u een zeer ruim en deels overkapt, zwevend terras. Hier is het heerlijk vertoeven bij de buitenhaard. De villa is vervaardigd met veel elementen van duurzaam hout. 

Ruimte en licht

Alle woningen zijn ruim van opzet, met woonoppervlaktes (GBO) van 81 m2 tot maar liefst 152 m2, gelegen op ruime kavels eigen grond variërend van 300 tot maar liefst 600 m2. Werkelijk uniek voor een vakantiewoning: elke slaapkamer is voorzien van een eigen luxe badkamer met toilet. Dit maakt de villa’s zeer flexibel verhuurbaar en onderscheidend ten opzichte van andere vakantieparken. De plafonds zijn ca. 3 meter hoog en het vele glas maakt de woonkamer nog ruimtelijker. Bij de 8-persoons Eagle reikt het glas zelfs tot aan de nok, waardoor deze woning zeer veel natuurlijke lichtval kent en de natuurbeleving optimaal is.

Ruime keuze
aan variatie villa's!

De Bergvliet Villa's luisteren naar de namen Birdie (4-persoons), Eagle (8-persoons) en Albatros (12-persoons) en in elke woning gaan comfort, kwaliteit en de natuur hand in hand. 

 • Type Birdie 4-persoons villa
 • Type Eagle 8-persoons villa
 • Type Albatros 12-persoons villa
 • Duurzame villa's in
  een gevarieerd landschap

  KWALITEIT EN DE NATUUR HAND IN HAND

 • Birdie

  4-persoons villa

  01
  Vierpersoons villa Birdie van Bergvliet Villa's is geheel gelijkvloers met een moderne doch warme uitstraling. Lees hier alles over dit type villa.
 • Eagle

  8-persoons villa

  02
  De achtpersoons villa Eagle van Bergvliet Villa's beschikt over vier slaapkamers met eigen sanitair. Dit maakt deze villa een absolute verhuurtopper!
 • Albatros

  12-persoons villa

  03
  Vanuit rendementsperspectief is villa Albatros van Bergvliet Villa's onverslaanbaar. De villa biedt ruimte aan 12 personen met 6 slaapkamers.

Duurzaam design

De villa’s zijn niet alleen gasloos, duurzaam gebouwd en voorzien van moderne technieken, ook zijn ze gebouwd met oog voor detail en hoge kwaliteit materialen met een warme en natuurlijk uitstraling.

Interieur in stijl

Het streven naar kwaliteit vindt u ook terug in het interieur. Tijdloos en gezellig, passend bij de wensen van de doelgroep en tegelijkertijd slijtvast en onderhoudsvriendelijk.