Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Brabant op zijn best

Alles binnen een halfuurtje rijden

Hoe mooi en ruim de villa’s ook zijn, u wilt er natuurlijk ook op uit en genieten van de prachtige natuur, vele faciliteiten, culturele omgeving en diverse leuke uitstapjes in de directe omgeving van Landgoed Bergvliet. Bergvliet Villa’s is ideaal gelegen! Weg van de snelweg, midden in de typische Brabantse natuur met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. 

De omgeving van Landgoed Bergvliet

Voor de voordeur van uw Bergvliet Villa ligt een gebied waar u naar hartenlust kunt wandelen, mountainbiken, fietsen en paardrijden. Gaat u van het park af, dan vindt u in de directe omgeving van het park een keur aan heerlijke uitstapjes. Het gezellige Breda, beste binnenstad van Nederland 2018 en 2019. Of bezoek Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Safaripark de Beekse Bergen en voor de kinderen de Efteling. En wat dacht u van Nationaal Park De Biesbosch? Deze unieke rivierdelta is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, alwaar u vanaf het water kunt verdwalen in de vele kreekjes. Of natuurlijk heerlijk vertoeven op een van de terrassen bij jachthaven Drimmelen, de grootste plezierjachthaven van West-Europa!

Natuur & Cultuur

Landgoed Bergvliet ligt zelf in een natuurgebied en is omringd door Brabants natuurschoon.

Actief & uitstapjes

De actieveling kan zijn of haar hart ophalen op en rondom Landgoed Bergvliet! En altijd leuk voor klein en groot: een dagje naar een attractiepark of dierentuin. De beste parken van Nederland vindt u binnen een half uur van uw villa.