Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

De beste faciliteiten

U, uw toekomstige gasten en onze huurders kunnen de auto lekker laten staan, want op Landgoed Bergvliet is ontzettend veel te beleven. Uiteraard bevelen we van harte een rondje golf aan op onze eigen prachtige 18-holes baan, op loopafstand van uw villa. En wat dacht u van een heerlijk dagje wellness in een van de mooiste en grootste wellnessresorts van Nederland? Kwaliteit staat hier voorop!

Uiteraard vergeten we ook de inwendige mens niet. Op het landgoed kunt u kiezen uit diverse horecagelegenheden, zoals het restaurant van Landgoed Bergvliet, het panoramaterras met uitzicht over de gloednieuwe eilandgreen van hole 18 of natuurlijk een van de restaurants in het wellness complex.

Golfbaan

Een toegankelijke golfbaan van topkwaliteit, dat typeert Landgoed Bergvliet. Hier is iedereen welkom en staat Bourgondisch genieten in het gezellige clubhuis hoog in het vaandel.

Spa ONE

Wellness-ondernemers André Meerhoff en Twan Veraa ontwikkelden op Landgoed Bergvliet hun ultieme spa-project. Een ervaren en betrouwbare partner: eerder zetten zij reeds 7 andere wellness-centra op, waaronder het luxe SpaSereen in Maarsseveen

Bourgondisch genieten

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. U heeft de keuze uit diverse restaurants op loopafstand, maar wat te denken van het oergezellige Breda (‘Beste Binnenstad van Nederland 2018/2019) en Jachthaven Drimmelen aan de Biesbosch?