Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Waarom investeren
in een tweede woning?

Verkoopinformatie

Investeren in een tweede woning is al jaren in trek als solide belegging. De lage spaarrentes, overspannen huizenmarkt en volatiele aandelenbeurs zorgen ervoor dat de aanschaf van uw eigen recreatiewoning nog nooit zo aantrekkelijk was. Zowel voor eigen gebruik, nu of later, maar zeker ook als investering in de toekomst. Naast het persoonlijke genot van het bezit van een vakantiewoning, kunt u met een recreatiewoning op 3 manieren rendement op uw spaargeld creëren. 

Om te beginnen zijn er de opbrengsten uit professionele verhuur, het recht op teruggave van de verschuldigde btw en tenslotte de potentiële waardeontwikkeling van het vastgoed, waardoor uw waardevolle bezit ook in de toekomst zijn waarde behoudt. Hierbij is het van grote waarde dat uw woning op 100% eigen grond staat, zoals bij Bergvliet Villa’s het geval is. Bij de aankoop van een villa op Landgoed Bergvliet is daarnaast al sprake van een lopende, zeer gezonde exploitatie: dure investeringen zoals de golfbanen, het restaurant en het panoramaterras zijn al gedaan. En de wellness is een op zichzelf staande exploitatie. Al deze kosten drukken dus niet op het resultaat van het vakantiepark, maar uiteraard plukt u er wel de vruchten van!

Het landgoed is eigendom van de gebroeders Pheninckx die net als de familie op het landgoed wonen. Hierdoor weet u zeker dat het park er niet alleen nu goed uitziet, maar dat dat ook in de toekomst zo zal blijven. U heeft overigens nergens omkijken naar: verhuur en beheer zijn van A tot Z voor u geregeld met professionele partijen die zich reeds vele jaren hebben bewezen in de verblijfsrecreatiemarkt, zoals ResortNet, onderdeel van de BungalowNet Group.

Hieronder gaan we graag op de belangrijkste zaken in. Bij vragen staan we graag voor u klaar met een vrijblijvend verkoopgesprek en rondleiding door een van onze modelwoningen!

Familiebedrijf Landgoed Bergvliet

Niet de zoveelste grote projectontwikkelaar die van project naar project gaat. Hier koopt u van een persoon. Een familie om meer specifiek te zijn. Geboren en getogen op het Landgoed en ook de komende generaties blijven werkzaam op het bedrijf. En dat maakt een groot verschil in gastvrijheid en kwaliteit.

Eigen gebruik of verhuur

Bij Bergvliet Villa’s heeft u de keuze: gaat u volledig voor verhuur, 100% eigen gebruik of een middenweg? Samen met u zoeken we een oplossing die het beste bij uw wensen past.

Fiscale informatie

Indien u een recreatiewoning aanschaft voor de verhuur, komt u in aanraking met diverse fiscale aspecten. Het is van belang u hier goed over te laten voorlichten, zodat u maximaal gebruik kunt maken van de voordelen die de Belastingdienst hierin biedt.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op enkele veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen

Zorgeloos verhuren

Landgoed Bergvliet is voor de verhuur een samenwerking aangegaan met ResortNet, een gerenommeerde verhuurorganisatie met jarenlange ervaring in de verblijfsrecreatiemarkt.

Beheer

Het beheer van uw woning en de ontvangst van de gasten is waar Landgoed Bergvliet goed in is: de bestaande solide organisatie ‘Stichting Landgoed Bergvliet’ neemt u al het werk uit handen, van tuinonderhoud en schoonmaak tot aan het verwennen van onze huurders. U heeft nergens omkijken naar.