Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het plan

Bij de ontwikkeling van vakantiepark Bergvliet Villa's is goed geluisterd naar de markt en is er gezocht naar onderscheidende kenmerken ten opzichte van bestaand en nieuw aanbod in de markt voor vakantiehuizen. De mogelijkheid van short stays en flexibele aankomsten sluit daarbij naadloos aan bij de doelgroep van dit park: rustzoekers, Bourgondiërs, wandelaars, fietsers, golfers en wellnessliefhebbers halen hier hun hart op. Misschien moeten we ze wel gewoon levensgenieters noemen.

Exclusiviteit gegarandeerd

De ruime kavels en kleinschaligheid van het park sluiten hier perfect op aan. Naast de golfbaan en de wellness, is dit ook terug te vinden in de opzet van onze villa’s. Zo beschikt elke slaapkamer over zijn eigen en suite badkamer met toilet. De woningen zijn door het hotelconcept ook als individuele hotelkamers verhuurbaar. Belangrijk voor u als investeerder is dat dit park dankzij al haar faciliteiten aantrekkelijk is voor niet 1 maar 4 verschillende doelgroepen: vakantieparkgasten, fanatieke golfers, wellnessliefhebbers en de zakelijke markt. Er worden daarnaast slechts 80 woningen gerealiseerd, wat exclusiviteit garandeert en daarmee ook een goed rendement: 80 woningen zijn immers makkelijker te verhuren dan 250.

Ideaal gelegen

Locatie, locatie, locatie. Niet voor niks het allerbelangrijkste in elk vastgoed project. Laat u verrassen door de vele troeven die Brabant in het algemeen en Bergvliet Villa’s in het bijzonder op dit vlak te bieden heeft.

Familiebedrijf Landgoed Bergvliet

Niet de zoveelste grote projectontwikkelaar die van project naar project gaat. Hier koopt u van een persoon. Een familie om meer specifiek te zijn. Geboren en getogen op het Landgoed en ook de komende generaties blijven werkzaam op het bedrijf. En dat maakt een groot verschil in gastvrijheid en kwaliteit.

De villa's

Een duurzame droomvilla op eigen kavel in het groen, voorzien van alle luxe en comfort, maar ontworpen en gebouwd met respect voor de omgeving. Met vooruitstrevende technieken als een warmtepomp, zonnepanelen en triple glas helemaal klaar voor de toekomst.