Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Actief & uitstapjes

Lekker bewegen in en om Bergvliet

Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie? Dat begrijpen wij als geen ander! Golfen zit hier uiteraard in het bloed, maar wat dacht u van mountainbiken, fietsen of wandelen in de omliggende bossen? Of paardrijden, schaatsen en zwemmen? U vindt het allemaal binnen enkele kilometers van uw Bergvliet Villa.

Volop keuze

Uiteraard kunnen we een rondje golf op onze eigen 18-holes golfbaan van harte aanbevelen, maar er is meer te beleven op en rond Bergvliet! Gelegen midden in de bossen rondom Oosterhout, is dit gebied een walhalla voor wandelaars en fietsers, voor een stevige wandeling hoef je het landgoed niet eens af! Maar buiten de poort kunt u ook alle kanten op. Loop bijvoorbeeld eens langs de Put van Caron of door de bossen naar het charmante Oosterhout voor een drankje op een van de terrassen. En ook de binnenstad van Breda (gekozen tot beste van Nederland 2018 en 2019!) ligt slechts op wandelafstand van uw villa!

Op de pedalen

Met de wind in de haren door het bos, de heide en zandverstuivingen. En langs polders, weilanden, akkers en rivieren. In de omgeving van Landgoed Bergvliet vindt zowel de recreatieve als sportieve fietser en mountainbiker een grote afwisseling van fietsroutes door gevarieerde landschappen. De MTB-routes over de nabijgelegen Vrachelse Heide of door de Loonse en Drunense Duinen staan hoog aangeschreven. Maar u kunt bijvoorbeeld ook naar de Biesbosch fietsen (ca. 45 minuten). Bij terugkomst op Landgoed Bergvliet kunt u uw fiets afspoelen en veilig stallen in het centrumgebouw.

Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Tot slot kunnen we ook van harte een bezoek aan Nederlands beste attractiepark aanbevelen, uiteraard De Efteling! Op minder dan een half uurtje rijden vindt u dit heerlijke familiepark. Maar er is meer: wat dacht u van een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen, een prachtige dierentuin waar u zelfs met uw eigen auto op safari kunt!