Let op! U belegt buiten AFM-Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zorgeloos verhuren

U heeft nergens omkijken naar

Landgoed Bergvliet heeft voor de verhuur van uw woning de samenwerking gezocht met ResortNet, een gerenommeerde verhuurorganisatie. U heeft hierdoor geen omkijken naar de verhuur van uw villa, werkelijk alles wordt perfect geregeld.

Ruim 20 jaar ervaring

ResortNet is onderdeel van de BungalowNet Group, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in het verhuren van vakantiewoningen. Met een uniek marketing- en reserveringssysteem, vele contacten met touroperators en slimme online marketing loopt ResortNet voorop in de recreatiewereld. Dit is ook nodig: gasten worden steeds kritischer en veeleisender. Zo kiest men steeds vaker voor korte verblijven, zogenaamde ‘short stays’ en flexibele aankomstdagen. Bergvliet Villa’s heeft met haar hotelconcept, waarbij alle kamers beschikken over eigen sanitair, dan ook een grote troef in handen. Het verhuursysteem van ResortNet is daarbij in staat om dit perfect op de markt te brengen. Door te sturen op de ideale mix tussen prijs en bezetting middels yielding en dynamic pricing, realiseren zij zo voor u de hoogste opbrengst.

Optimale ontzorging

Gasten van Bergvliet Villa’s bepalen dus altijd zelf hun boekingsperiode wat perfect aansluit bij hun verblijf op de golfbaan of in de wellness. Dagelijkse aankomst en vertrek is vrijwel altijd mogelijk en gasten zijn elke dag van de week welkom. Alles wordt perfect geregeld, van de promotionele activiteiten, marketing, het reserveringsproces, de betalingen, ontvangst op het park, schoonmaak en opgemaakte bedden tot aan de hele administratieve afhandeling met de gasten en u als eigenaar. Zo kunt u optimaal genieten van de vrijheid om uw vakantiewoning te verhuren of er toch zelf van te genieten. Het reserveringssysteem is hierbij volledig transparant: via een inlog heeft u altijd inzage in uw boekingen en de bezetting van uw Bergvliet Villa. Dat is nog eens zorgeloos verhuren!